Sunday, December 10, 2006

Eight legged groove machine

Nu när det verkar som att vem som helst kan åka ut i rymden så tänkte jag att jag kanske skulle ta och berätta lite om vad som har hänt sen sist. I korthet: Ebbaslebba var här, jag har fått min bil, Pierre & Maria var här.

Mer utförligt: För er som inte vet så är Ebba, eller snarare Ebbas kräftskiva anledningen till att jag delar lägenhet med Victoria och Sarah. Ebba var hur som helst nere på besök i samband med ex-jobbande, ett ex-jobb som går ut på att undersöka marknaden för industriella skruvdragare vad jag förstod. Hur som helst, nedan följer lite bilder från besöket.

Ebba och Vickan på promenad i staden


In i någon form av dimma


Ebba pigg och fräsch dagen efter


Chrille hängde på när han fick höra att det vankades pommes, fyra sorters sås och sju sorters apa


Besöket avslutades med våfflor. Hit gick jag med Pierre och Maria också men det har jag inga bilder på fast vi satt vid samma bord så ni kan ju tänka er att Victoria är Maria och Chrille är Pierre så borde ni ha bilden rätt klar för er.

Bil har jag nu också. Den ser ut ungefär så här:
Jag har sportmodellen som förutom luftkonditionering och lättmetallfälgar även är utrustad med varvräknare(!). Helt otroligt.


Som sagt så var Pierre och Maria här också men det har jag inga bilder på. Dagen vi träffades så var det regnigt som det brukar vara i Bryssel. Vi åkte till Atomium men folkmassan och priset avskräckte så det blev pasta och våfflor i stan istället.

Das war alles för den här gången


Labels: ,